ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έμεινε στο Λιμάνι και η Σκοτ

Έμεινε στο Λιμάνι και η Σκοτ

Με εξαιρετικό τρόπο συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, την Αμερικανίδα ακραία, η οποία αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας. Διαβάστε περισσότερα: ???? https://bit.ly/310Q8wW #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #VolleyballWomen #WVolleyleague #VolleyleagueWomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις 18 Ιούν, 2020 στις 5:01 πμ PDT

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ