ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Παπ»: «Ευλογία…»

«Παπ»: «Ευλογία…»
Book Small Mobile

Είναι, πλέον, παλιοσειρά, στον Θρύλο. Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε κιόλας, το συμβόλαιό του και, πλέον, το λιμάνι γίνεται… λιμάνι ζωής και τυπικά, για τον ίδιο. Μιλώντας στο Eurohoops, ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην επιστροφή Σλούκα, τη νέα σεζόν και όχι μόνο.

«Όχι δεν έβαλα το χεράκι μου στη μεταγραφή του Κώστα (γελάει). Ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ της; Είναι ευλογία που τον έχουμε στο δικό μας. Είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, το καταφέραμε. Πιστεύω όμως πως ισχύει και για τον ίδιο καθώς ήρθε σε ένα γνώριμο περιβάλλον και η προσαρμογή του θα είναι πιο άμεση», είπε αρχικά.

«Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα φέτος. Θέλει υπομονή, θέλει πολλή δουλειά από όλους και για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζεται επιμονή», πρόσθεσε, αναφορικά με τη νέα σεζόν και την προετοιμασία για αυτή.

«Νομίζω πως είναι τόσο μεγάλη στιγμή που όλοι όσοι ήμασταν εκεί εκείνη την ημέρα ήταν σαν να το βάλαμε εμείς! Πραγματικά νομίζω πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει εκείνη τη στιγμή από εκείνη τη θέση κάποιος άλλος από τον Γιώργο για να βάλει το σουτ και να γράψει ιστορία για το σύλλογο», κατέληξε, για το πεταχτάρι του Πρίντεζη το 2012.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ