ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει με «διπλό»

Επιστρέφει με «διπλό»

Αντιμέτωπος με τον Φοίνικα στη Σύρο τίθεται ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (15/1, 20:00), για την 3η της Volley League. Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά μετά από αρκετές εβδομάδες και στην επανεκκίνησή του ο Θρύλος του Δημήτρη Καζάζη θέλει να επιστρέψει με νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από τις 31 Οκτωβρίου όταν υποδέχτηκαν τον Φίλιππο Βέροιας στο Ρέντη τον οποίο και νίκησαν 3-0 σετ (25-13, 25-11, 25-20). Μεσολάβησε το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας λόγω της καραντίνας, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή της επανόδου σε κατάσταση επίσημων  αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 και με αυτήν θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Επίσης, μετά το ταξίδι στη Σύρο, ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και μετά το εντός έδρας ματς με το Μίλωνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ