Και ο Γιάννης Φάκας στηρίζει Τριανταφυλλίδη! (video)

Και ο Γιάννης Φάκας στηρίζει Τριανταφυλλίδη! (video)
Book Small Mobile

Και ο Γιάννης Φάκας στηρίζει Τριανταφυλλίδη! Ο παλαίμαχος διεθνής στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το βόλεϊ»! Αναλυτικά η δήλωση στήριξης, έχει ως εξής: «Με μεγάλη χαρά, όλοι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος, που το αγαπήσαμε και το υπηρετήσαμε, υποδεχόμαστε για υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, έναν από τους κορυφαίους και για πολλούς τον κορυφαίο Έλληνα βολευμπολίστα όλων των εποχών, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη!

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις ομοσπονδίες όλων των αθλημάτων και με τη στήριξη της Πολιτείας, αθλητές πλέον είναι υποψήφιοι για την προεδρία. Παλαιά κατεστημένα με κακή νοοτροπία και χειρισμούς θεμάτων δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν στην εξέλιξη και πρόοδο των αθλημάτων καταστώντας τα στάσιμα χωρίς καμία ελπίδα για διακρίσεις και ανάπτυξη.

Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να μην αφήσουμε την ευκαιρία και να βοηθήσουμε ο καθένας μας από τη δική του πλευρά την κίνηση «Όλοι μαζί για το βόλεϊ».

Οποιαδήποτε άλλη στάση θα μας χρίζει συνυπεύθυνους στην αφάνεια του αθλήματός μας και την συνενοχή μας στην ανυπαρξία του.

Νιώθω τον ενθουσιασμό όλων στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Τριανταφυλίδη και δεν θα ήθελα να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία. Να μην συνεχίσει το άθλημά μας να έχει ρόλο κομπάρσου στα αθλητικά γεγονότα στη χώρα μας. Με εκτίμηση Γιάννης Φάκας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ