ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γλέντα τον «πελάτη», πάρε την κούπα! (photo)

Γλέντα τον «πελάτη», πάρε την κούπα! (photo)

Έτοιμος για το πρωτάθλημα Νο30 στην ιστορία του ο Θρύλος, απέναντι στον ΠΑΟ! Στις 20:00, οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό και με νίκη, κλειδώνουν και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, στη Volleyleague, φτάνοντας τους 30 συνολικά, στην ένδοξη ιστορία του!

«Αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στη βαθμολογία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Καζάζης, ο οποίος ξέρει τη σημασία του αποψινού ντέρμπι!

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Φοίνικα Σύρου,  14 από τον τρίτο Παναθηναϊκό και 15 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ. Η διαφορά είναι σε… άλλο επίπεδο και ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να πανηγυρίσει την κούπα, μέσα στο σπίτι του, μπροστά στον… πελάτη!

Ο Ολυμπιακός θέλει την 15η νίκη σε 16 αγώνες και το τρίποντο στο δρόμο για την κατάκτηση του  το 30ού πρωταθλήματος της ιστορίας του.

** Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ