ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχαριστήριο μήνυμα Στιβαχτή στα μέλη του ΟΣΦΠ (photo)

Ευχαριστήριο μήνυμα Στιβαχτή στα μέλη του ΟΣΦΠ (photo)
Book Small Mobile

Ο ΟΣΦΠ συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την επικοινωνία του, με τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και αυτή τη φορά είναι ο Κώστας Στιβαχτής, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, που έστειλε το προσωπικό του μήνυμα. Ο αρχηγός των πρωταθλητών, παρών και ηγετικός στο φετινό 30ό πρωτάθλημα ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Αγαπητό Μέλος του Ολυμπιακού

Η φετινή αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε στο Βόλεϊ Ανδρών. Με την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος, η ομάδα μας επανήλθε στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ.

Ως αρχηγός του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών και εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη στήριξη που μας παρείχες φέτος μέσω της Κάρτας Μέλους.

Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν αφού στερηθήκαμε την παρουσία σου στο γήπεδο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας covid19. Ωστόσο καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες και επαναφέραμε τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση.

Μπορείς να προμηθευτείς το συλλεκτικό μπλουζάκι του 30ού πρωταθλήματος, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00)!

 

 

 

Σε ευχαριστούμε και μην σταματάς να στηρίζεις τον Ολυμπιακό!

Κώστας Στιβαχτής

Αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

 

PHOTO GALLERY

Ευχαριστήριο μήνυμα Στιβαχτή στα μέλη του ΟΣΦΠ (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ