ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε με στόχο όλους τους τίτλους

Ξεκίνησε με στόχο όλους τους τίτλους
Book Small Mobile

Την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν ήταν οι νεοαποκτηθείσες, Βίλμα Σάλας, Ξένια Κακουράτου, Μαρία Γενιτσαρίδη. Η Μαρί Παράιμπα αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη χώρα μας και θα ενσωματωθεί από την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την πρώτη συνάντηση απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου, οι οποίες βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδας, καθώς και η Αγγελίνα Συριστατίδη η οποία έχει υποχρεώσεις με την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία .

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Σάσκια Χίπε, Σία Τοτσίδου, Βίλμα Σάλας, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ξένια Κουκουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Φερονίκη Ζιώγα, Ιλιόνη Κελεσίδη, και η νεαρή πασαδόρος Σοφία Σακκά η οποία αποτελεί μεταγραφή της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ