ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να κερδίσουμε τα πάντα»

«Να κερδίσουμε τα πάντα»
Book Small Mobile

Τα πάντα θέλει να κερδίσει με τον Ολυμπιακό ο Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, νέος προπονητής του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών. «Ξεκινάμε με στόχο να κερδίσουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος οργανισμός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξαιρετική οργάνωση που έχει ο σύλλογος. Έχουμε μια φανταστική ομάδα με την οποία μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να παλέψουμε για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη χρονιά θα δοκιμάσουμε να αγωνιστούμε σε αυτή την διοργάνωση. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, σε ένα τόσο διάσημο σύλλογο και σε ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου», ήταν τα λόγια του Κουβανού προπονητή.

Η Κουβανή ακραία, Βίλμα Σάλας, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σε μια τόσο καλή ομάδα. Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε. Το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία μεταξύ μας και η προσήλωση. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Η Σάσκια Χίπε, τόνισε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που είμαι πίσω. Ήδη το έχω πει πολλές φορές, ότι νιώθω σαν να έρχομαι ξανά στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις με αυτή τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Έχουμε νέες συμπαίκτριες, νέο προπονητή τον οποίο γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία και εκεί για να δείξουμε τι δυναμική που έχει ο σύλλογος στην Ευρώπη».

Η Σία Τοτσίδου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που ξεκινάμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα και ανυπομονούμε να ενταχθούν και τα κορίτσια της Εθνικής για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί  την προετοιμασία. Ο καιρός λίγο μας δυσκολεύει αυτές τις ημέρες, αλλά  παρ’ όλα αυτά η θέλησή μας και ο ενθουσιασμός μας είναι τόσο μεγάλος που θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ