ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Αστερίξ: Δηλώσεις Κουτίνιο-Γιώτα!

Ολυμπιακός-Αστερίξ: Δηλώσεις Κουτίνιο-Γιώτα!

Ο Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-1 σετ της Αστερίξ, δίνοντας «μάχη» για να φτάσει σε αυτή τη νίκη. Και μετά το τέλος του ματς, είπε το λογικό. Ότι η ομάδα του δεν είναι απολύτως έτοιμη.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις τόσο δύσκολα παιχνίδια σε αυτή την περίοδο. Η ομάδα μου δεν ήταν απόλυτα έτοιμη, αλλά έπρεπε να πολεμήσει για τη νίκη.

Έχω μεγάλο σεβασμό για την Αστερίξ. Είναι μια νεανική ομάδα η οποία παίζει σπουδαίο βόλεϊ, παλεύει πολύ, έχει καλή οργάνωση και απόψε έπαιξαν πάρα πολύ καλά.

Εμείς είχαμε μια άσχημη αρχή, αλλά σιγά σιγά μπήκαμε στον αγώνα και τον κερδίσαμε».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Γιώτα επεσήμανε:

«Ένα παιχνίδι στο Ρέντη, με κόσμο πριν λίγο καιρό φαινόταν τόσο μακρινό αλλά είναι πάντα υπέροχο. Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε να αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό.

Όσον αφορά τον αγώνα ξεπεράσαμε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Οι πρεμιέρες πάντα έχουν λίγο περισσότερο άγχος, αλλά η ομάδα έδειξε ψυχή και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ενόψει του επαναληπτικού έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα όμως τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να προκριθούμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ