ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στιβαχτής: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Στιβαχτής: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε την συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Στιβαχτής, μαζί με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού τόνισε πως ως Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο και θα τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.

Ακόμη, ανέφερε πως η ομάδα είναι αποφασισμένη για την κούπα και πως πρέπει να δείξειθ το 100% στο γήπεδο, για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

«Βρισκόμαστε εδώ, για την τελική φάση του Κυπέλλου. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζω το ίδιο αποτελεσματικοί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση, το Δήμο Γλυφάδας που πήρε τη διοργάνωση. Ελπίζω, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα εδώ. Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, ξέρεις ότι παίζεις ένα μονό παιχνίδι και ότι αν δεν βρεθείς στην καλή σου μέρα, δεν υπάρχει… γυρισμός. Είμαστε έτοιμοι, είναι αναγκαστικό αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να διεκδικούνται. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, πρέπει να είσαι στο γήπεδο και να παίζεις στο 100%».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ