ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τζουλιάνι: «Χαρούμενος που παρέμεινα στον Ολυμπιακό»

Τζουλιάνι: «Χαρούμενος που παρέμεινα στον Ολυμπιακό»

Δουλειά έπιασε τη Δευτέρα (30/8) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε χαρούμενος που παρέμεινε στον Θρύλο, ενώ επεσήμανε πως οι συνθήκες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και για αυτό το λόγο θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιταλός κόουτς του Ολυμπιακού:

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στον Ολυμπιακό, το ήθελα πολύ γιατί οι συνθήκες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω κάτω από αυτές.

Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις συνθήκες τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει. Περιμένουμε να τελειώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ετοιμαστεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στη φυσική κατάσταση, ώστε όταν έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες να δουλέψουμε κυρίως στο σύστημα μας και να βελτιωθούμε σε αυτό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας μιλάμε ήδη με κάποιες ομάδες για να κάνουμε κάποιες κοινές προπονήσεις αλλά για ένα Τουρνουά στην Ιταλία. Θα δώσουμε πολλά φιλικά και θέλουμε δυνατά φιλικά με δυνατές ομάδες ώστε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ