Ζουπάνι: «Να δείξουμε την κλάση μας»

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Παρασκευή (11/11) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας τον Αριστοτέλη Σκύδρας (18:00).
Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Νίκος Ζουπάνι, υποστήριξε πως ο Θρύλος πρέπει να δείξει την κλάση του και να κάνει το τρία στα τρία.
«Όπως αποδεικνύεται, κανένα ματς δεν είναι εύκολο στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σκύδρα μπορεί να είναι καινούρια στην κατηγορία, αλλά μέσα στην έδρα της, σίγουρα, ξέρει να μάχεται. Εμείς έχουμε μια εβδομάδα γεμάτη ταξίδια και τώρα πάμε στο τρίτο ματς σε αυτή την εβδομάδα.
Χρειάζεται να δείξουμε την κλάση μας και να μείνουμε σοβαροί για το στόχο μας, που είναι φυσικά το τρία στα τρία αυτή την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο διαγώνιους των «ερυθρόλευκων».