ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Απίστευτα είναι τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Οι συνθήκες τρομοκρατίας-ζούγκλας και εικόνες ντροπής που ξεφτίλισαν το ελληνικό βόλεϊ δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό και τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό.

Με αυτό τον τρόπο, η ρεβάνς των ημιτελικών της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης μεταξύ των δύο «αιωνίων» της διοργάνωσης, με... φόντο την πρόκριση στον τελικό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τσικνοπέμπτη (16/2) στις 14:30 (COSMOTE SPORT 7), κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Μετά την ήττα (1-3), λοιπόν, από τους «πράσινους» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «4», οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται στη σημερινή ρεβάνς στο Μαρούσι «καθαρή» νίκη και στη συνέχεια, την κατάκτηση του «χρυσού» σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Challenge Cup.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο (18/2, 21:30), ο Θρύλος θα υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volley League (15η αγωνιστική).

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έδειξε την μαγκιά του. Δεν πάλεψε για να πάρει το ματς στα χαρτιά, ήθελε να γίνει το ντέρμπι και να κερδίσει μέσα στο γήπεδο τους «πράσινους», ώστε να προκριθεί στον ευρωπαϊκό τελικό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ