ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο ο Θρύλος μπορούσε να τους «πατήσει» έτσι!

Μόνο ο Θρύλος μπορούσε να τους «πατήσει» έτσι!

Υποτίμησαν τον Θρύλο της Ευρώπης όσο δεν πάει. Είχαν σίγουρη την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup και θεωρούσαν ότι η ρεβάνς θα αποτελούσε τυπική διαδικασία. Το είχαν πιστέψει ότι θα αφήσουν εκτός Ευρώπης τον γίγαντα και αυτοκράτορα Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Θρύλος τους «πάτησε» και έδειξε τη δύναμή του απέναντι στους ανύπαρκτους των 0 ευρωπαϊκών τίτλων στο βόλεϊ και στον Ερασιτέχνη γενικότερα.

Μόνο ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης και του πλανήτη μπορούσε να κάνει τέτοια «καρυδάτη» ανατροπή και να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού. Καμία άλλη ομάδα. Όταν μιλάμε για «Ευρώπη», μιλάμε μονάχα για τον Ολυμπιακό. Το εμπέδωσαν πολύ καλά χτες (16/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οι «πράσινοι».

Τι και εάν ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και στα... σχοινιά, μετά την ήττα στο πρώτο ματς, την απώλεια του πρώτου σετ στη χθεσινή ρεβάνς και το σετ μπολ που είχε ο «αιώνιος» αντίπαλος στο δεύτερο σετ, το γύρισε και τους έριξε στο... καναβάτσο. Πράγμα το οποίο το φυσάνε για καιρό και δεν θα κρυώνει εκεί στον Παναθηναϊκό...

Η ομάδα του Τζουλιάνι, καταθέτοντας ψυχή σε κάθε πόντο, έδειξε πόσο μεγάλη δύναμη είναι στην Ευρώπη. Έδειξε πόσο βαριά είναι ιερή και τιμημένη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος έδειξε την μαγκιά του με το γεγονός ότι ήθελε να αγωνιστεί μετά τα αίσχη που συνέβησαν στη «ζούγκλα» του κλειστού του Αμαρουσίου και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup, όπου θα διεκδικήσει το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Για αυτό σε είπαν Θρύλο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ