ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νάκος: «Στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα τρόπαιο»!

Νάκος: «Στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα τρόπαιο»!

Στη συνέπεια του Ολυμπιακού σε μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, στάθηκε ο Δημήτρης Νάκος, μιλώντας για τον τελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Θρύλου τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να διεξαχθεί ένας μεγάλος αγώνας και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί ένα ακόμα τρόπαιο».

«Εκ μέρους της ομάδας μας, του Ολυμπιακού μας, του προέδρου μας, Μιχάλη Κουντούρη και εκ μέρους ολόκληρου του ΔΣ, απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα και έναν χαιρετισμό στην έτερη άξια φιναλίστ του τελικού και αντίπαλο μας, αντίπαλο μας μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι ένας αθλητικός οργανισμός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και διαπρέπει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Για μία ακόμη χρονιά, είμαστε συνεπείς σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, έναν ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό. Ένα ραντεβού που έχει γίνει πλέον συνήθεια σε όλα μας τα αθλήματα!

Ένα ευρωπαϊκό ραντεβού σε τελικό και ενδεχομένως σε κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου. Ένας στόχος που θέσαμε ως στόχο από την αρχή της σεζόν. Θα θέλαμε να διεξαχθεί ένας μεγάλος αγώνας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα τρόπαιο», ανέφερε ο Δημήτρης Νάκος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ