ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τσιλιγκίρη: «Όλοι θα παρακολουθήσουν έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών»

Τσιλιγκίρη: «Όλοι θα παρακολουθήσουν έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών»

Για τον ευρωπαϊκό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του μεγάλου ραντεβού, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Η πρόεδρος του ΣΕΦ αναφέρθηκε στη χαρά που υπάρχει από τη διοίκηση του Φαληρικού κλειστού και τόνισε πως όλοι θα δουν έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών. 

Αναλυτικά όσα είπε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Σας καλωσορίζω όλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την διεξαγωγή του τελικού του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ως διοίκηση, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, πόσω μάλλον όταν μια ελληνική ομάδα διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στο ΣΕΦ θέσαμε, από την πρώτη στιγμή, ψηλά τον πήχη. Κυνηγήσαμε εντός εισαγωγικών όλες τις διοργανώσεις και τελικά, προσελκύσαμε ακόμη περισσότερες. Λειτουργήσαμε, τα τελευταία χρόνια, ως μία σύγχρονη και αποτελεσματική εστία μεταξύ άλλων για εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, αλλά κυρίως για τον εργασιακό αθλητισμό, τον στίβο, το μπάσκετ και σήμερα, τον τελικό βόλεϊ. Διοργανώσεις που έλαβαν διασυλλογικά και πανευρωπαϊκά εύσημα.

Το ΣΕΦ είναι ένα στάδιο που μπορεί να μεταμορφώνεται, γρήγορα και να υπερκερνά αγκυλώσεις και προσκόμματα που παραδοσιακά συναντώνται σε τέτοιες διοργανώσεις. Άλλαξε, ωρίμασε και μαζί με αυτό και εμείς η διοίκηση του για να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία προκλήσεις. Τέλος, θέλω να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρίσκονται εδώ. Οι φίλαθλοι που θα κατακλύσουν το Στάδιο αλλά και όσοι το δουν από την τηλεόραση να παρακολουθήσουν έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ