ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκουσταβάο στο redking.gr: «Έχουμε νοοτροπία νικητή, θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα»

Γκουσταβάο στο redking.gr: «Έχουμε νοοτροπία νικητή, θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα»

Ο Θρύλος του ελληνικού βόλεϊ έγραψε ιστορία. Μετά από 18 χρόνια κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο στην Ευρώπη. Στην προκειμένη περίπτωση το CEV Challenge Cup. Μετά τους δύο τίτλους στο κύπελλο Κυπελλούχων, μια ακόμη ευρωπαϊκή κούπα για τον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί τα τρόπαια του 1996 και του 2005. Αν και το δεύτερο είχε ως ονομασία το Top’s Teams Cup. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έγραψε μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ένδοξη ιστορία του. Μιας και πρόσθεσε στη συλλογή του έναν επιπλέον τίτλο στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος είχε αρκετούς πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού επί των Iσραηλινών. Ένας από αυτούς ήταν o Γκουσταβάο, ο οποίος μέσα σε τρεις μήνες που βρίσκεται στον Σύλλογο, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και στον μεγάλο τελικό είχε καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση με 11 πόντους, 7 μπλοκ και 56% στην επίθεση.

Ο θηριώδης Βραζιλιάνος κεντρικός μίλησε στο redking.gr και τον Αντώνη Αντωνίου για το σπουδαίο αποτέλεσμα και την κατάκτηση του Ευρωπαικού, για τους στόχους ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δηλώσει την αγάπη του στον «ερυθρόλευκο» κόσμο που δημιούργησε για μία «μαγική» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!

Συνέντευξη στον Αντώνη Αντωνίου

Συγχαρητήρια, ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το τρόπαιο μπροστά στους οπαδούς μας. Είμαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα και έχω λατρέψει αυτό το μέρος και θέλω να μείνω εδώ για καιρό».

Που αφιερώνεις αυτό τον τίτλο;

«Είναι μία σπουδαία στιγμή για εμένα και την καριέρα μου και θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τίτλο στην οικογένεια μου που ήταν και είναι δίπλα μου πάντα».

Η πρώτη κούπα για φέτος και η πιο σημαντική; Πιστεύεις, θα τα σαρώστε όλα φέτος;

«Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη και φτιαγμένη να κερδίζει τα πάντα, όλους τους τίτλους. Είμαστε ένα πολύ δυνατό και δεμένο σύνολο και έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, όποτε θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα».

Ένα μήνυμα στον λαό του ΘΡΥΛΟΥ;

«Λατρεύω πολύ τους οπαδούς μας, για την στήριξη και την αγάπη που μας δίνουν και τους έχω μέσα στην καρδιά μου».

 

PHOTO GALLERY

Γκουσταβάο στο redking.gr: «Έχουμε νοοτροπία νικητή, θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα»
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ