ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λινάρδος: «Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε και τους τέσσερις τίτλους»!

Λινάρδος: «Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε και τους τέσσερις τίτλους»!

Ευτυχισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημοσθένης Λινάρδος, έπειτα από την κατάκτηση του CEV Challenge Cup από τον Ολυμπιακό και τον πρώτο τίτλο που πανηγύρισε στην καριέρα του! Ο 25χρονος κεντρικός τόνισε πως ο κόσμος του Θρύλου ήταν απίστευτος, ενώ επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι διψασμένοι και πως θέλουν και τους τέσσερις τίτλους φέτος!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, για την κατάκτηση αυτού του πολύ σημαντικού τροπαίου για το σύλλογο. Είναι ανταμοιβή όλων των κόπων μας από την πρώτη μέρα, όμως θέλουμε κι άλλα! Είναι τεράστια επιτυχία, ο πρώτος δικός μου τίτλος τέτοιου μεγέθους και είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Είναι λογικό! Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δείξαμε, ότι το ελληνικό βόλεϊ κρατάει γερά στα πόδια του. Πάμε και για τους υπόλοιπους τίτλους!

Ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός σήμερα (σ.σ. χθες). Απίστευτο αυτό που ζήσαμε εδώ! Τον ευχαριστούμε πολύ. Τους θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια, έχουμε κι άλλα τρόπαια να παλέψουμε. Σήμερα διασκεδάζουμε, αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά. Το δύσκολο κομμάτι δεν έχει φτάσει καν στη μέση. Υπάρχουν τρεις ακόμα τίτλοι, τους οποίους θέλουμε να κατακτήσουμε. Θέλουμε και τους τέσσερις τίτλους φέτος, είμαστε διψασμένοι. Είμαστε σκληρή ομάδα», δήλωσε ο Λινάρδος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ