ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπαγγελόπουλος: «Στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Παπαγγελόπουλος: «Στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Στον στόχο του Ολυμπιακού και στον σχεδιασμό της φετινής ομάδας αναφέρθηκε ο Νικόλας Παππαγελόπουλος, μετά τη δεύτερη των «ερυθρόλευκων» επί του Μίλωνα στην ημιτελική σειρά της Volley League.

«Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε όλοι οι παίκτες, είτε βασικοί, είτε από τον πάγκο, να έχουν την εμπιστοσύνη των συμπαικτών τους, να τους βοηθάει το προπονητικό επιτελείο και να αποδίδουν τα μέγιστα. Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα και με μένα, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά που μπήκαν. Αυτός είναι ο στόχος μας, να καταφέρνουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε ως ομάδα.

Έχουμε πολλά ματς, έχει γίνει συνήθεια αυτό το τρέξιμο που έχουμε. Αντιμετωπίζουμε πάλι τον Μίλωνα, συγχαρητήρια και για τη φετινή του πορεία. Μας... στρίμωξε σήμερα στο πρώτο σετ. Ωστόσο, έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε και να φέρνουμε στα μέτρα μας το παιχνίδι, κάτι που ευελπιστώ να γίνει και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως και στον τρίτο ημιτελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κεντρικός. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ