ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αστυνομική πρόκληση «τινάζει» στον αέρα τον τελικό του βόλεϊ!

Αστυνομική πρόκληση «τινάζει» στον αέρα τον τελικό του βόλεϊ!

Η απαράδεκτη στάση της ΕΛ.ΑΣ. και του ταξίαρχου (σερίφη) Αξιωτόπουλου (περιβάλλοντος Γκλεζάκου, Λεουτσάκου και άλλων επίορκων αστυνομικών, με ότι αυτό συνεπάγεται) και του αστυνομικού διευθυντή (σερίφη) Ροίδη προκαλεί για μια φορά την κοινή λογική και αναρωτιόμαστε μετα πως προκαλείται η βία.

Σε έναν τελικό βόλει στην Καλαμάτα η ΕΟΠΕ, οι ομάδες και η Αστυνομία δήλωσαν λίστα στη ΓΑΔΑ για τους διαπιστευμένους του αγώνα. Ο αγώνας είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και οι φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ. έκοψαν στα διόδια τους διαπιστευμένους Ολυμπιακούς την ώρα που οπαδοί του Παναθηναικού μοίραζαν μολότοφ στον τοπικό σύνδεσμο της Καλαμάτας ανενόχλητοι ενώ η ομάδα τους είχε αποκλειστεί απο χθες!

Για τους Σερίφηδες της Καλαμάτας και την ηγεσία της ΕΛΑΣ λοιπόν απαγορεύεται να πάνε στην πόλη οι φίλαθλοι της ομάδας που παίζει τελικό και δεν απαγορεύεται να πάνε φίλαθλοι ομάδας που δεν παίζει τελικό!

Μάλιστα ο σερίφης Αξιωτόπουλος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στα διόδια και προσπάθησε με γελοίες δικαιολογίες να δικαιολογήσει το μπλόκο (ότι… δίπλωσε απο ένα αυτοκίνητο μια μπάρα διοδίων). Ταυτόχρονα προκαλούσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού λέγοντας «εδω δεν κάνει κουμάντο ο Ολυμπιακός, κάνω εγώ!»

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: in.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ