ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι Ρέντη! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ!

Όλοι Ρέντη! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ!

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου που έχει μπροστά του! Δεν αφήνει κανένα τρόπαιο για τους άλλους και τα θέλει όλα δικά του! Και σε αυτό το πλαίσιο, θέλει να σηκώσει το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών! Θέλει να κάνει δική του και αυτή την κούπα! 

Ο Θρύλος, λοιπόν, θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (8/4, 21:30) τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και δεν θα είναι μόνος του.... Θα έχει τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στο πλευρό του, για άλλη μία φορά... Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και ο λαός του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει!

Πάμε να δούμε λεπτομέρειες... 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον 1ο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 08/04/2023 και ώρα 21:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»  ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται:

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) την Παρασκευή (07/04/2023) και ώρες 11:00-18:00 και το Σάββατο (08/04/2023) 10:00-19:00 και από τις 19:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  10€, 20€ (VIP), 40€ (Baseline-Court Seats).

* Στον 1o τελικό του League Cup  δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ