ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παγένκ στο redking.gr: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»

Παγένκ στο redking.gr: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»

Ώρα... League Cup για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Σήμερα Σάββατο (8/4) στις 21:30, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον πρώτο τελικό του θεσμού.

Ο Σλοβένος κεντρικός των «ερυθρόλευκων», Αλέν Παγένκ, μίλησε στο redking.gr και στον Αντώνη Αντωνίου για το επερχόμενο ντέρμπι, τόνισε την ετοιμότητα των παικτών του Τζουλιάνι για το ματς, αλλά και τη δύναμη που θα δώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Ρέντη για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Συνέντευξη στον Αντώνη Αντωνίου

Ο πρώτος τελικός απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ποιες είναι οι σκέψεις σου για το ματς; «Άλλος ένας τελικός απέναντι στον δυνατό και σκληροτράχηλο Παναθηναϊκό, θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα παλέψουμε για κάθε πόντο, ώστε η νίκη να πάρουμε ‘’καθαρή’’ νίκη. Πιστεύω, με τον κόσμο μας μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά».

Σε τι κατάσταση βρίσκεστε; Ποιο είναι το επίπεδο ετοιμότητας σας για το ματς; «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς, απλά να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι στον στόχο και να παλεύουμε για κάθε βαθμό και πιστεύω έτσι θα έρθει η νίκη».

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου, σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για το αποψινό ματς;

«Φυσικά θέλαμε να κερδίσουμε το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά εκείνη την ημέρα ήταν καλύτεροι, οπότε τώρα ξέρουμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Θα βάλουμε όλη μας τη δύναμη, θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Το κίνητρο για να κερδίσεις οποιοδήποτε τρόπαιο είναι πάντα πολύ υψηλό».

Tελειώνοντας, θέλω να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Θρύλου.

«Ελάτε να μας υποστηρίξετε, να γεμίσετε το γήπεδο και να δημιουργήσετε μία ‘’κόλαση’’ από την κερκίδα και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να σας κάνουμε χαρούμενους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ