ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αρχηγάρα, σε ευχαριστούμε για όλα! (photo)

Αρχηγάρα, σε ευχαριστούμε για όλα! (photo)

Τέλος εποχής για την Στέλλα Χριστοδούλου στον Ολυμπιακό… Η μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού, αποχωρεί από τον Θρύλο. Η πολύπειρη και εμβληματική πασαδόρος έγραψε τη δική της ιστορία αφού κατέκτησε 17 τρόπαια με τον Ολυμπιακό.

Η Στέλλα Χριστοδούλου αποκτήθηκε από την ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2011. Αγωνίστηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για 12 χρόνια με εξαίρεση ένα εξάμηνο το 2021 όπου μετακόμισε στην Τουρκία και την Αϊντίν αφού το ελληνικό πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η Στέλλα Χριστοδούπολου σήκωσε ως αρχηγός του Ολυμπιακού το Challenge Cup το 2018, το πρώτο και μοναδικό - μέχρι σήμερα - ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει κατακτήσει ελληνική ομάδα στο βόλεϊ γυναικών. Η έμπειρη πασαδόρος κατέκτησε 8 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα.

«Στέλλα, σε ευχαριστούμε για όλα!

23/8/2011. Μια… απλή ημερομηνία, τότε, για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, 12 χρόνια μετά, αυτή η ημερομηνία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία της ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Η ημέρα, που η Στέλλα Χριστοδούλου φόρεσε και επίσημα την ερυθρόλευκη φανέλα! 20 χρονών τότε, με όλο το μέλλον μπροστά της, η Στέλλα μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι. Ούτε η ίδια, ούτε κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Οκτώ πρωταθλήματα, οκτώ Κύπελλα, ένα ευρωπαϊκό, το ιστορικό Challenge Cup του 2018. Σύνολο, 17 τρόπαια, στα συνολικά 18 του Ολυμπιακού στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών!

Η Στέλλα Χριστοδούλου πέτυχε τα… πάντα στον Ολυμπιακό. Τίμησε το σύλλογο μας και το περιβραχιόνιο της αρχηγού, έδωσε και την ψυχή της στα γήπεδα! Μία εμβληματική αρχηγός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με αξιοπρέπεια, η Στέλλα, ολοκλήρωσε την επιτυχημένη «θητεία» της στον Θρύλο.

Στέλλα, σε ευχαριστούμε για όλα! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σου, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εις το επανιδείν», αναφέρει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ