ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «ερυθρόλευκα» βραβεία της Volley League!

Τα «ερυθρόλευκα» βραβεία της Volley League!

Τη Δευτέρα (25/9), στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League και του League Cup της σεζόν 2023-24. Πριν από τις κληρώσεις, βραβεύτηκαν στη μεσσηνιακή πόλη από την ΕΣΑΠ οι κορυφαίοι του περσινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την ψηφοφορία όλων των προπονητών, αλλά και δημοσιογράφων.

Η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού είχε τέσσερις αθλητές της στην κορυφαία επτάδα της Volley League 2022-23, καθώς και τον καλύτερο προπονητή!

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στα «ερυθρόλευκα» βραβεία, MVP και κορυφαίος κεντρικός του περσινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Αλεν Παγένκ, κορυφαίος πασαδόρος ο αρχηγός Ντράγκαν Τράβιτσα, κορυφαίος διαγώνιος ο Τόνσεκ Στερν και κορυφαίος ακραίος ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο. Το βραβείο του καλύτερο προπονητή της περσινής διοργάνωσης κέρδισε ο πρώην -πλέον- τεχνικός του Θρύλου, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Επίσης, στο πλαίσιο των ξεχωριστών βραβεύσεων της Volley League, ο Ολυμπιακός κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου Γραφείου Τύπου (Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης, Γιώργος Κουρτέσης, Παναγιώτης Μελάς).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ