ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Νέα δεδομένα στη Volleyleague

Νέα δεδομένα στη Volleyleague

Μια σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα στη Volleyleague. Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, στην Πορταριά του Πηλίου. Στα πλέι οφ θα συμμετέχουν 8 και όχι 4 ομάδες όπως τώρα. Επίσης, η πρώτη φάση με τις 8 ομάδες θα κρίνεται στις 2 νίκες, ενώ θα παίξουν μεταξύ τους οι θέσεις 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ:

1. Aποφασίστηκαν αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οι πιο σημαντικές είναι η επαναφορά των πλέι οφ για το 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5. Τα τελευταία χρόνια στα πλέι οφ έμπαιναν μόνο οι ομάδες που τερμάτιζαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου. Η Α’ φάση των πλέι (1-8) θα κριθεί στις 2 νίκες και η ημιτελικά και τελική σειρά στις 3 νίκες.

Στα πλέι άουτ θα μετέχει και η 9η ομάδα, ενώ η 12η ομάδα θα υποβιβάζεται απευθείας εάν η βαθμολογική διαφορά με την 11η ομάδα είναι 4 βαθμοί ή περισσότεροι.

2. Αποφασίστηκε  να διερευνηθεί σύστημα  χρηματικής  πριμοδότησης των ομάδων ανάλογα με τους βαθμούς που κερδίζουν σε κάθε αγώνα.

3. Αποφασίστηκε το ετήσιο αγωνιστικό καλεντάρι.

4. Αποφασίστηκε να διερευνηθεί η διεξαγωγή του Super Cup στην Σαντορίνη ή στην Ρόδο με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου.

5. Αποφασίστηκαν οι προκριματικοί όμιλοι του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016-17 καθώς και ο χρόνος διεξαγωγής τους. Η τελική φάση θα γίνει στην Κύπρο. Περισσότερα δείτε ΕΔΩ

6. Αποφασίστηκαν θέματα της προκήρυξης αγωνιστικά και διοικητικά.

7. Εξελέγη η Επιτροπή πρωταθλήματος. Είναι τριμελής αποτελούμενη από τους Αντώνη Τελόπουλο, Δημήτρη Κάσσαρη, Κώστα Παπασταθόπουλο. Αναπληρωματικά μέλη οι Παντελής Δραχτίδης, Έρη Ζώρη

8. Συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες των ομάδων με οφειλές προς τους αθλητές ενόψει της συνεδριάσεως της Επιτροπής Αδειοδότησης.

9. Έγινε εκτεταμένη ανάλυση των θετικών και αρνητικών δεδομένων για την μετατροπή των ΤΑΑ σε ΑΑΕ και αποφασίστηκε να ζητηθεί παράταση από την πολιτική ηγεσία τουλάχιστον ενός έτους με σκοπό να υπάρξει ομαλή προσαρμογή των ομάδων στα νέα δεδομένα.

10. Έγινε ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών ιδρύσεως των νέων ΤΑΑ.

11. Ενημερώθηκε το Δ.Σ για τις νομικές εκκρεμότητες της ΕΣΑΠ.

12. Συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης αγώνα All Star με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί Δήμος που θα αναλάβει τα έξοδα διοργάνωσης ή αποκλειστικός χορηγός.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ