ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το δώρο της Έγκερ στον Θρύλο!

Το δώρο της Έγκερ στον Θρύλο!

Διπλά κερδισμένος ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο του επί της Ριέκα -το βράδυ του Σαββάτου- με 7-4 στο Παπαστράτειο, αφού στο άλλο μεγάλο ματς του πρώτου ομίλου, η ουγγρική Έγκερ κατάφερε να κερδίσει την ισπανική Μπαρτσελονέτα με 6-5. Με αυτό το αποτέλεσμα έδωσε υπεραξία στην νίκη του Θρύλου, αφού κράτησε τους Ισπανούς σε απόσταση αναπνοής, στο βαθμολογικό πίνακα, με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, Μπαρτσελονέτα και Ριέκα προηγούνται με 6 βαθμούς (2 νίκες, 1 ήττα) με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί τρίτος με 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) και την Έγκερ στην τέταρτη θέση με 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα). Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Σπαντάου με 2 βαθμούς (1 ήττα και 2 ισοπαλίες) και τελευταία η Γιάντραν με 1 βαθμό (1 ισοπαλία και 2 ήττες).

Υπενθυμίζουμε ότι για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση θα πρέπει να τερματίσει σε μια από τις 2 πρώτες θέσεις μιας και η Έγκερ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της ως διοργανώτρια του Final-6. Αυτό σημαίνει ότι η 4η αγωνιστική του ομίλου, είναι εξαιρετικής σημασίας.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Μπαρτσελονέτα, στη Βαρκελώνη, στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής (τα υπόλοιπα ματς είναι Γιάντραν-Έγκερ και Σπαντάου-Ριέκα) και με νίκη εκεί αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στους Καταλανούς, κάνοντας το πιο ουσιαστικό βήμα, μέχρι στιγμής, για την πρόκριση στο Final-6.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προσωπική υπόθεση

    Προσωπική υπόθεση

    Ο Γιόζιπ Πάβιτς έκανε τη διαφορά με την Πριμόριε. Στο 4ο οκτάλεπτο ήταν λες και έπαιζε μόνος του!

  • Θρύλε

    Θρύλε "τρομοκράτη"!

    Ένας Ολυμπιακός για Final-6, με απίστευτη άμυνα, νίκησε 7-4 την Ριέκα κι έστειλε… μήνυμα στην Ευρώπη!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ