ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης"

Αλήθειες και μόνο, είπε (έγραψε, για την ακρίβεια) ο Χάρης Παυλίδης. Ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο Θρύλος είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, ενώ ευχήθηκε επιτυχίες σε όλους τους αθλητές και ειδικότερα στον Ρομπέρτα Μπιανκόνι και την Τζούλια Έμολο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χάρη Παυλίδη: "Διαβάζοντας χθες ένα άρθρο του osfp.gr επιβεβαίωσα αυτό το οποίο οι περισσότεροι σκεφτόμαστε. Ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης.

30 αθλητές του παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες και βέβαια αρκετοί προπονητές που εργάζονται ή προέρχονται από το σύλλογο.

Ακόμα υπάρχουν αρκετοί-ες αθλήτριες που έχουν φορέσει το σήμα του Θρύλου και έχουν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα στους αθλητές του συλλόγου μας καλή επιτυχία και επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Αλλά θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ ιδιαιτέρως στις δικές μου "Ελληνίδες" Roberta Bianconi Giulia Emmolo. Πάντα περήφανοι για σας, κορίτσια. Καλή τύχη".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ