ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η νίκη των Ισπανών και η... ισοπαλία!

Η νίκη των Ισπανών και η... ισοπαλία!

Ξημερώματα Πέμπτης και το τελευταίο ματς της ημέρας για το πόλο ήταν ανάμεσα στην Ισπανία και την Κροατία. Μια αναμέτρηση σε ερυθρόλευκο φόντο. Με την μεν Ισπανία ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Άλμπερτ Εσπανιόλ, αλλά και ο πρώην Μπλάι Μάγιαρακ. Σε δε Κροατία οι νυν αθλητές του Θρύλου, ο "παλαιός" Γιόσιπ Πάβιτς και ο καινούργιος Άντρο Μπούσλιε.

Η "φούρια ρόχα" κυριάρχησε στην πισίνα στο Ρίο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, τόσο σε σημασία όσο και σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα με 9-4. Από την άλλη, όμως, το ματς είχε και μια… ερυθρόλευκη ισοπαλία. Τόσο ο Εσπανιόλ όσο και ο Μπούσλιε σκόραραν.

Με τον Ισπανό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 στο ματς, στο πρώτο οκτάλεπτο. Από τη δική του πλευρά, ο Κροάτης "απάντησε" στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και μείωσε το σκορ σε 4-2.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Γιόζιπ Πάβιτς, αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά ο προπονητής της Κροατίας τον αντικατέστησε με τον Μπίγιατς, θεωρώντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε, διότι ενώ ο Πάβιτς είχε δεχθεί 4 γκολ με αρκετή δόση τύχη, ο Μπίγιατς δέχθηκε 5, χωρίς να μπορέσει να κάνει τη διαφορά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εξαιρετικός ο Εσπανιόλ

    Εξαιρετικός ο Εσπανιόλ

    Στο ματς με την Ιταλία, όπου η Ισπανία δεν τα κατάφερε. Νίκη για την Κροατία χωρίς Πάβιτς.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ