ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Σημαντική νίκη, πάμε για την πρωτιά"

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί της Βραζιλίας έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος και, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3, εξέφρασε την άποψη πως η Εθνική Πόλο Ανδρών έκανε ένα πολύ μεστό και έξυπνο αγώνα και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα θα κυνηγήσει την πρωτιά στον όμιλό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Νομίζω ότι από πλευράς συμπεριφοράς, τακτικής και γενικότερα από το πως αντιμετωπίσαμε αυτή την ομάδα, που είναι πραγματικά καλή, κάναμε έναν πολύ μεστό και έξυπνο αγώνα, όπως θα τον ήθελα και όπως τον είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όπως και οι Βραζιλιάνοι, ειδικά στον παίκτη παραπάνω. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλά στημένοι, ξέραμε τι θέλαμε, πήγαμε βήμα-βήμα, κρατούσαμε συνεχώς διαφορά ασφαλείας και πήραμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική, καθώς εξασφαλίσαμε την πρόκριση για την επόμενη φάση", είπε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής Πόλο Ανδρών, αλλά και του Ολυμπιακού.

Για το αν η ομάδα είχε πρόβλημα με τις πολλές αποβολές: "Έχουμε μάθει να καλύπτουμε τα κενά που έχουμε μέσα στο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν κάθε στιγμή. Είμαστε πραγματική ομάδα, έχοντας κάνει εμφανίσεις οι οποίες μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Απλά πρέπει να τις επαναλάβουμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και το θετικό είναι ότι μας έφυγε το άγχος που είχαμε. Το θέμα είναι ότι πριν από τον αγώνα με τους Βραζιλιάνους είχαμε κάνει τρεις πολύ καλούς αγώνες και παρόλα αυτά υπήρχε η πιθανότητα να αποκλειστούμε. Πλέον, χωρίς άγχος, πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, να είμαστε ήρεμοι και να ξεχάσουμε το τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Υπάρχει το ματς με την Αυστραλία, που πρέπει να παίξουμε ως εθνική Ελλάδας για να κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις".

Για το αν η πρόκριση τού επιτρέπει να κάνει δοκιμές με τους Αυστραλούς: "Εμείς θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση. Άλλωστε ο άλλος όμιλος είναι πολύ μπερδεμένος και δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πάνω σε ποια ομάδα θα πέσουμε. Με τους Αυστραλούς πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γενικότερα σε αυτά τα τουρνουά δεν είναι σωστό, ούτε για την ομάδα, ούτε για τους αντιπάλους μας, να παίζουμε για κάτι άλλο πέραν της νίκης".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Χόρεψε... σάμπα τη Βραζιλία

    Χόρεψε... σάμπα τη Βραζιλία

    Εξαιρετικό ματς της Ελλαδάρας που έκανε πλάκα (9-4) απέναντι στην αήττητη "Σελεσάο"

     

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ