ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρεμιέρα για τις πρωταθλήτριες

Πρεμιέρα για τις πρωταθλήτριες

Στη μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο (16:00) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες θα αντιμετωπίσουν -ως τυπικά φιλοξενούμενες- τον Εθνικό στο «Π. Καπαγέρωφ», για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία και αφορούν στις απουσίες των Φιλιώς Μανωλιουδάκη και Αλεξάνδρας Ασημάκης. Όσον αφορά στην Γιάσμιν Σμιτ, θα απουσιάζει από την αναμέτρηση με τον Εθνικό, καθώς αναχώρησε για την πατρίδα της, όπου έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ολλανδίας. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 28 Νοεμβρίου.

Αβραμίδου: «Υψηλοί στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Με αφορμή την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, η Άλκηστη Αβραμίδου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. «Θα είναι λίγο περίεργο το πρωτάθλημα φέτος γιατί θα διεξαχθεί με έναν τρόπο που δεν έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν στην Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς, όλη η ομάδα. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και για φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

Σίγουρα ο μεγάλος μας στόχος είναι η παρουσία στο Final 4 αφού το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι εκεί και εφόσον βρεθούμε θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό. Για την Ελλάδα ο στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια της.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ