ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Στόχος μας είναι να πάμε πάλι στο Final 4"

Η πρόκριση για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην 8άδα της LEN Euroleague κρίνεται το προσεχές τριήμερο με τα ματς να διεξάγονται στον Πειραιά, στο "Π. Καπαγέρωφ". Με τον Χάρη Παυλίδη να στέκεται στο στόχο που έχουν οι "ερυθρόλευκες" και δεν είναι άλλος, αρχικά, από την πρόκριση και στη συνέχεια την παρουσία στο Final 4.

Με τον Έλληνα τεχνικό να επισημαίνει πως "Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για αύριο. Ξεκινάει μια καινούργια ευρωπαϊκή περιπέτεια για εμάς και ελπίζω να εκπληρώσουμε το στόχος μας που είναι να πάμε πάλι στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε 100% έτοιμοι, αφού τις δυο εβδομάδες που προηγήθηκαν είχαμε πολλά προβλήματα με ιώσεις και έλειπαν πολλά κορίτσια από την προπόνηση. Σήμερα νομίζω ότι είναι η πρώτη μέρα που είμαστε όλοι μαζί. Ωστόσο πιστεύω ότι η ποιότητά μας είναι τέτοια που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε".

Και να καταλήγει, αναφέροντας ότι "Ο πρώτος στόχος χρονικά να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο που θα μας δώσει μια πιο εύκολη κλήρωση και στη συνέχεια να δώσουμε ξανά το παρών στο Final 4 της Ευρωλίγκας".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ