ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πρόκριση την Τρίτη, πρώτη θέση στις 4/4"

Το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο την Σπαντάου, για την 7η αγωνιστική του LEN Champions League, σκέφτονται ήδη στον Ολυμπιακό. "Ζήτησα από τα παιδιά σήμερα να κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι που να έχει πολύ δυνατό ρυθμό. Ήταν ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη σημερινή μέρα και το σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε καθόλου μέχρι την Τρίτη, είναι περίεργες οι μέρες αυτές, όλοι στην Ελλάδα είναι σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε σε ρυθμούς αγωνιστικούς", δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος και συνέχισε:

"Το παιχνίδι της Τρίτης με την Σπαντάου μας εξασφαλίσει 100% τη συμμετοχή μας στο Final 6, αλλά είναι και ένα παιχνίδι που δεν χωράει να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Θέλουμε να φτάσουμε στις 4 Απριλίου με τη Σόλνοκ στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να περάσουμε και από την Σπαντάου και με τη Νις αλώβητοι και να συνεχίσουμε", ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Ποντικέας, τόνισε: "Εξ αρχής το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την Σπαντάου για το Champions League. Κάναμε μία δυνατή εμφάνιση και κάναμε τα πράγματα που θέλουμε να γίνουν στο παιχνίδι της Τρίτης. Ετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς. Μετά την εκτός έδρας νίκη που κάναμε στη Βουδαπέστη, το μυαλό μας είναι σε αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ