ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πρώτη προπόνηση στο Κίρισι ενόψει Final 4

Η πρώτη προπόνηση στο Κίρισι ενόψει Final 4

Επί ρωσικού εδάφους συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών για το Final 4. Οι «ερυθρόλευκες» προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Κίρισι, πόλη που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο η τελική φάση της Euroleague.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ (28/4, 19:30) και έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση στο «KINEF Aquatic center».

Την Πέμπτη (27/4) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί (10:30) και απόγευμα (19:0000), ενώ η προετοιμασία για τον μεγάλο ημιτελικό θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση (10:30) ανήμερα του αγώνα.

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Τον καλύτερό μας εαυτό»
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, η Μαργαρίτα Πλευρίτου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται όλη τη χρονιά για αυτά τα παιχνίδια. «Ουσιαστικά κάναμε προετοιμασία όλη τη χρονιά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε πολύ έτοιμες για αυτά τα ματς γιατί αυτά περιμένουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Από κει και πέρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όλες οι ομάδες είναι εξίσου δυνατές. Δεν υποτιμάμε καμία γιατί όλες μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ