ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πιο δυνατά στην Βουλιαγμένη" (videos)

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο κατάφεραν να μειώσουν στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος πόλο σε 1-2, νικώντας στον Πειραιά την Βουλιαγμένη. Με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Χάρη Παυλίδη, να μένει ικανοποιημένος ιδιαίτερα από το ξεκίνημα των αθλητριών του: «Είμαι ευχαριστημένος από πρώτο ημίχρονο που κάναμε το παιχνίδι μας ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, είχαμε ρυθμό, βάλαμε γκολ στην κόντρα, βάλαμε γκολ στα ίσα.

Απλά μετά κάπου ενθουσιαστήκαμε παραπάνω, κάναμε κάτι λάθη τα οποία προέρχονται από υπερβολικό ενθουσιασμό, χάσαμε την συγκέντρωση μας και παρότι ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμασταν με τρία και τέσσερα γκολ μπροστά δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο 6 γκολ. Εάν συνεχίζαμε όπως στο πρώτο θα ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος».

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σχολίασε στο osfp.gr: «Έγινε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα σήμερα εδώ στον Πειραιά βέβαια έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η ομάδα μας σήμερα έδειξε ψυχή, την ψυχή που έχει συνηθίσει να δείχνει σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή και πρέπει να πάμε ακόμα πιο δυνατά στην Βουλιαγμένη, διότι είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το επόμενο.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης ουσιαστικά με μια ακόμα νίκη παίρνει το πρωτάθλημα, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο οπότε όπως καταλαβαίνουμε θα δώσουμε ακόμα πιο πολλά από σήμερα για την νίκη στην Βουλιαγμένη για να φέρουμε πάλι τους τελικούς εδώ στο σπίτι μας».

Παράλληλα, μίλησε και η Άλκηστη Αβραμίδου, δηλώνοντας: Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου. Τα είχαμε κάνει όλα στα προηγούμενα, ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ξέραμε ότι εάν δεν τα δώσουμε όλα τελείωσε το πρωτάθλημα και η χρόνια, οπότε ήταν μονόδρομος.

Έπρεπε κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε, να παίξουμε αυτό που μπορούμε και να μη αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Εάν παίζουμε με μυαλό και πιο παθιασμένα, θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι τουλάχιστον η ψυχολογία μας ήταν πολύ πεσμένη προερχόμενοι από το Final 4. Δεν ξέρω γιατί μας επηρέασε τόσο πολύ αλλά προσπαθήσαμε και οι πιο μεγάλες, ο προπονητής και όλοι μαζί να ανέβουμε ψυχολογικά, δεν ξεχάσαμε το πόλο που ξέραμε μέσα σε μια εβδομάδα.

Eννοείτε εάν η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη και παίξει καλύτερα να μας κερδίσει, όπως και έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια αλλά παίζουμε και εμείς, γιατί αυτό που δείχναμε δεν ήταν της ποιότητας που αναλογεί σε εμάς. Θεωρώ ότι το άγχος το έχει η Βουλιαγμένη γιατί ξέρει ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσουμε.

Νομίζω ότι το περίμεναν, το άγχος την «βάρυνε» γιατί αυτή την στιγμή ήταν το φαβορί, γιατί είχε κάνει δυο νίκες και με ακόμα μια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Εμάς μας βάρυνε πιο πολύ πως ήταν τελευταίο παιχνίδι, τελευταία ευκαιρία αλλά αυτό ήταν και το κίνητρο μας, ώστε τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πάνω από όλα ότι δεν ξεχάσαμε το πόλο που ξέραμε.

Δεν είμαστε ούτε παιδάκια, ούτε κακές αθλήτριες και αν παίξουμε με ψυχή, πάθος και μυαλό πάνω από όλα μπορούμε να παίξουμε καλό πόλο. Εάν θα νικήσουμε ή όχι είναι κάτι άλλο. Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, τον χαρακτήρα που έχουμε μέσα στην πισίνα και την ποιότητα που έχουμε σαν αθλήτριες, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι, πριν μία βδομάδα φτάσαμε στον τελικό της Ευρώπης.

Όσο και αν αμφισβητείται από κάποιους η ομάδα δεν είναι και λίγο αυτό, οπότε θέλαμε πρώτα από όλα να το ευχαριστηθούμε για τους εαυτούς μας. Από κει και πέρα να δείξουμε ότι δεν έχουμε ξεχάσει κάτι, ότι είμαστε αυτές που είμαστε και εάν παίξουμε με ψυχή μπορούμε να παίξουμε καλό πόλο ασχέτως αποτελέσματος. Γιατί μπορεί να παίζαμε καλά και να χάναμε, τουλάχιστον να δείξουμε και να παίξουμε αυτό που μπορούμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ