ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα με... κάτω τα χέρια

Ήττα με... κάτω τα χέρια

Στα ματς με δύσκολους αντιπάλους αυτή η εθνική Γυναικών δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Το μεγαλύτερο λάθος της ΚΟΕ ήταν η επιλογή του Σάκη Κεχαγιά ως ομοσπονδιακού τεχνικού. Εν συνεχεία η προετοιμασία. Και για το φινάλε αφήσαμε το κοουτσάρισμά του.

Δεν γίνεται να έχει στην αποστολή τη μισή ομάδα του υπέρ-πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού και να βασίζεται στις κοπέλες της Βουλιαγμένης, που ήταν σε κακή κατάσταση στο πρωτάθλημα, επειδή είναι οι πιο παλιές! Ή να πρέπει να αναλάβουν αυτές τις επιθέσεις στα κρίσιμα σημεία ενός ματς, σχέδιο που είναι αποτυχημένο 100%!

Το θέμα είναι πως με αυτή την ομάδα και αυτό το ρόστερ, η προσπάθεια θα πάει... χαμένη. Διότι δεν υπάρχει βοήθεια από τον πάγκο. Κάκιστες επιλογές στον παίκτη παραπάνω, στο δεύτερο ματς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουγγαρία. Και ήττα 9-6 με... κάτω τα χέρια!

Διότι η Εθνική δεν μπόρεσε να παλέψει ως το τέλος. Σε ένα ματς που θα μπορούσε να της δώσει τη δυνατότητα να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να έχει ευκολότερο αντίπαλο στα ματς της νοκ άουτ φάσης. Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν πάμε πουθενά! Κι αυτό είναι το κακό στην όλη ιστορία.

Πώς η Ελλάδα δεν θα μπορέσει, μέσω ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να διεκδικήσει εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε ό,τι αφορά το ματς, τα 4 από τα 6 γκολ πέτυχαν "ερυθρόλευκες" πολίστριες. Δύο η Ασημάκη, ένα η Αβραμίδου και ένα η Ελευθερία Πλευρίτου με 4/9 σουτ. Την ώρα που η τριάδα των Ρουμπέση, Τσουκαλά και Κώτσια (όλες τις Βουλιαγμένης) είχαν 2 γκολ με 2/15 σουτ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εντυπωσιακή πρεμιέρα

    Εντυπωσιακή πρεμιέρα

    Με το... δεξί ξεκίνησε η εθνική Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Οι "ερυθρόλευκες" πολίστριες σημείωσαν 14 γκολ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ