ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κατέρρευσε" στο τέλος

Για τρία 8λεπτα η εθνική Γυναικών, κόντρα στην αντίστοιχη της Ολλανδίας, έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Διότι στο 21' προηγήθηκε με 10-6 των "οράνιε". Ως εκείνο το σημείο η εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Θύμισε τις καλές ημέρες της εθνικής Γυναικών. Ήταν μια εμφάνιση που έδινε πολλές ελπίδες για το άμεσο μέλλον και για τη συνέχεια στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όμως από εκεί και πέρα η ομάδα "κατέρρευσε" και η συνέχεια ήταν καταστροφική. Πέντε αναπάντητα γκολ, με σκορ 4-0 για την Ολλανδία και ήττα 11-10 στο φινάλε, από το γκολ που ήρθε στο 31'.

Και τώρα αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα για τις Γυναίκες. Αύριο θα μάθουν τον αντίπαλό τους στο χιαστί ματς, στον προημιτελικό. Θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία-Ιταλία, με τις Ισπανίδες να έχουν το πάνω... χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Ελλάδα να φανεί από εδώ και πέρα ανταγωνιστική και να κάνει την υπέρβαση. Αυτό είναι εφικτό, αρκεί να δούμε την εθνική Γυναικών να παίζει όπως στα πρώτα 24 λεπτά με την Ολλανδία.

Σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, τα γκολ της Ελλάδας πέτυχαν οι "ερυθρόλευκες" Αβραμίδου 3, Μανωλιουδάκη 2, Ελ. Πλευρίτου 2, Ασημάκη 1, ενώ σκόραρε και η Ρουμπέση 2 φορές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ