ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κάναμε τέλειο ξεκίνημα"

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε στο καλό πρώτο οκτάλεπτο της ομάδας, όταν και προηγήθηκε με 7-1:

«Η Δυναμό Μόσχας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, άσχετα αν εμείς σήμερα πετύχαμε ένα πολύ ευρύ σκορ, κάτι που δεν συμβαίνει συνέχεια σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Το να πετύχεις 17 γκολ το βλέπεις πολύ σπάνια. Κάναμε το τέλειο ξεκίνημα σήμερα, καθώς με επτά γκολ σε ένα οκτάλεπτο κόβεις τα πόδια του αντιπάλου.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε τρομερή εμφάνιση σε όλους τους τομείς και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν, δίνοντας μια άλλη διάσταση. Είναι μια νίκη και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και προετοιμαζόμαστε για πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα.

Απλά σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά με τρεις βαθμούς στην έδρα μας όπου θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.

Ο στόχος στον όμιλο είναι να προκριθούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτόμαστε το Final-8. Θέλω να είμαστε υγιείς, να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι και να παίζουμε με πάθος και πολύ σωστές επιλογές. Έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τέλος Μαΐου και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ