ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Εδώ είναι Παπαστράτειο"

Στον κόσμο του Θρύλου, στάθηκε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς για το «παρών» που έδωσε στο Παπαστράτειο στον αγώνα με την ομάδα από τη Μόσχα:

«Η Δυναμό είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε καλύτεροι, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δείξαμε σε όλους πόσο καλή ομάδα είμαστε.

Η ομάδα ήταν πολύ πολύ καλή και τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Εδώ είναι Παπαστράτειο και φάνηκε πόσο δυνατή έδρα είναι και δύσκολη για κάθε αντίπαλο.

Οι φίλαθλοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και πάντα παίζω καλύτερα με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, μίλησε και ο Μανώλης Μυλωνάκης: «Το πρώτο οκτάλεπτο η απόδοση μας ήταν στο τοπ. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και το σκορ άλλωστε τα λέει όλα.

Από κει και μετά συνεχίσαμε σε δυνατό ρυθμό και σαν ομάδα είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτό το προβάδισμα και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος γιατί στο τέλος μπορεί και το κάθε γκολ να έχει σημασία. Είναι ακόμα Νοέμβριος, τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό ξέρω ότι η ομάδα από μήνα σε μήνα βελτιώνεται.

Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε ρυθμό και νομίζω θα έχουμε ανοδική πορεία. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήταν μια τρομερά εκρηκτική αρχή, ήταν πολύ δυναμική νίκη αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το έχω ξαναπεί ότι πάντα περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ξέρουμε ότι θα έρθουν και θα δώσουν τη δυναμική του.

Τους ευχαριστούμε πολύ που μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να παίρνουμε τις νίκες εντός έδρας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ