ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Σοβαροί για τη νίκη"

Λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας, για το LEN Champions League, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το ΝΟ Χίου καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένος, όπως τόνισε ο Γιώργος Δερβίσης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (www.osfp.gr).

«Μετά τη νίκη με τη Ντιναμό πάμε στη Χίο για ακόμα ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Να παρουσιαστούμε σοβαροί να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε στρέφοντας την προσοχή μας στη συνέχεια.

Η ομάδα έδειξε ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση κόντρα στη Ντιναμό, ευελπιστούμε μέσα από σκληρή δουλειά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο», ήταν τα λόγια του Δερβίση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στη Χίο για το 5/5

    Στη Χίο για το 5/5

    Η ομάδα πόλο Ανδρών θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη στο πρωτάθλημα (11/11, 16:30)...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ