ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πρωταρχικός στόχος η Ευρώπη"

Στην πληθώρα λύσεων που διαθέτει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σημειώνοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι η Ευρώπη.

«Για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό κάθε νίκη είναι σημαντική πόσο μάλλον με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη που είμαστε οι δύο ομάδες που διεκδικούμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Είναι σημαντικό και για το γόητρο του Ολυμπιακού να παίρνουμε τις νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια ακόμα και αν δεν κρίνεται ουσιαστικά κάτι από το αποτέλεσμα. Σήμερα μας βγήκαν κάποιες καλές επιθετικά φάσεις και σκοράραμε δέκα τέρματα.

Είμαστε μια ομάδα με πλουραρισμό και αρκετές λύσεις στην επίθεση. Κρατάμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας και χρειαζόμαστε άλλη μια για να πάρουμε το πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε και την Ευρώπη που είναι πρωταρχικός στόχος αυτής της ομάδας. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη μας δίνουν ρυθμό και έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Έχουμε και τον όμιλο στο "σπίτι" μας και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Θέλουμε μόνο νίκες μέσα στο Παπαστράτειο, με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον περιμένουμε και είμαστε σίγουρες ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα», τόνισε η φουνταριστός του Ολυμπιακού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ