Αυτό το Κύπελλο είναι δικό μας
Να πάρει την πρόκριση στο 1ο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο Γυναικών (30-31/3, στο Καρπενήσι), θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Εθνικό (7/3, 19:30).
Ο προημιτελικός είναι νοκ άουτ και τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική διοργάνωση, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Εθνικό, ως φιλοξενούμενος, το Σάββατο (10/3) στις 14:30, για την 6η αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου, Ελευθερία Φουντωτού, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.










