Φύγαμε για το Final 4!
Το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Κίνεφ Κίρισι (19:15, OSFP TV) και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας και φέτος.
Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη παίζουν στο Παπαστράτειο τον δεύτερο προημιτελικό, μετά το 10-10 στη Ρωσία, και είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα ώστε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στην Ευρωλίγκα. Θυμίζουμε, σε περίπτωση που δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Final 4 του LEN Trophy.
Στην αναμέτρηση με τις ρωσίδες ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior. Εισιτήρια θα διατίθενται στο Παπαστράτειο την Παρασκευή (16/3) από τις 17:30 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.









