Φορτσάρει για το Final 4
Στην Ισπανία βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, όπου θα δώσει το «παρών» στο Final 4 του LEN Trophy.
Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στην πόλη Σαμπαντέλ και εκεί η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα κάνει μίνι προετοιμασία με την ομώνυμη ομάδα. Μάλιστα, αύριο ο Θρύλος θα μεταβεί στην πόλη Ματαρό, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την ιταλική Πάντοβα (13/4, 16:00), με στόχο την πρόκριση στον τελικό.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.
Το πρόγραμμα των αγώνων του Final4 Len Trophy:
Παρασκευή 13 Απριλίου
16:00 Α’ Ημιτελικός: Πάντοβα-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
18:00 Β’ Ημιτελικός Ματαρό-Ντουναϊτβάρος
Σάββατο 14 Απριλίου
12:30 Μικρός Τελικός
15:00 Μεγάλος Τελικός









