ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον ξεπετάει...

Τον ξεπετάει...

Να κάνει μία καλή «προπόνηση» κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλει ο Ολυμπιακός (21/4, 14:00), σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο και αφορά την 21η αγωνιστική.

Η ομάδα πόλο Ανδρών έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη, διευρύνοντας το απόλυτο που «τρέχει». Θυμίζουμε, επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για την κανονική διάρκεια είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (25/4, 15:00), ενώ σε μερικές μέρες ο Θρύλος αντιμετωπίζει, στη Ρωσία, την Ντιναμό Μόσχας (28/4) για τη 13η αγωνιστική του Champions League.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Θυμίζουμε, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής αθλητές: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Σε υψηλά επίπεδα"

    Η δήλωση του Γιώργου Δερβίση ενόψει ΠΑΟΚ...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ