ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Για το πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπρέσια, τη σκληρή δουλειά που γίνεται, αλλά και την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, μίλησε ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος στάθηκε παράλληλα στη δύναμη της έδρας του Θρύλου.

Για το παιχνίδι με την Μπρέσια: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην έδρα μας και με την στήριξη του κόσμου μας έχουμε δείξει ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Παίζουμε καταπληκτική άμυνα και διαθέτουμε όλο το ταλέντο να σκοράρουμε στην επίθεση. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε ξεκινήσει εκπληκτικά. Σίγουρα παίζουμε καλύτερα και μας βγαίνουν πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις,  αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε ματς είναι ένας τελικός για εμάς και αυτό έχει σημασία ειδικά σε έναν όμιλο που κρίνονται όλα στις λεπτομέρειες. Στόχος μας από την αρχή ήταν να μείνουμε αήττητοι μέσα στην έδρας μας. Ετσι και με την Μπρέσια μπήκαμε δυναμικά από την αρχή και επιβάλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη».

Για τη δουλειά που γίνεται: «Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ στην πισίνα. Αυτό που βγαίνει στους αγώνες δεν είναι προσπάθεια μόνο μιας χρονιάς, αλλά προσπάθεια και δουλειά χρόνων αυτή που γίνεται γα να βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Η σκληρή δουλειά είναι που καρποφορεί».

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κάνει επιλογές στους αντιπάλους στα χιαστί. Είμαστε από τα φαβορί να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχουν καλύτεροι ή χειρότεροι αντίπαλοι. Για να φτάσεις στο φινάλε πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Σημαντικό για εμάς είναι να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Αν παίζουμε όπως μπορούμε δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάντα δίνουμε το 100% και είναι σημαντικό αυτό ώστε να διατηρείσαι σε υψηλό επίπεδο. Δίνουμε  τα πάντα μέσα στην πισίνα,  ώστε να έχουμε κάνει ότι μπορούμε και να βγούμε "πεθαμένοι' από το νερό. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές.  Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει και μπορούμε, λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να μας βάλουν δύσκολα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ