Με τον Θρύλο στη Γένοβα
Περίπου ένας μήνας έμεινε για τη διεξαγωγή του Final 8 του Champions League, όπου θα δώσει το «παρών» για 3η διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε τον κόσμο που επιθυμεί να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, στη Γένοβα, πως οι προεγγραφές αρχίζουν την Παρασκευή.
Αναλυτικά: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 8 του LEN Champions League που θα διεξαχθεί στη Γένοβα, το διάστημα 7-9 Ιουνίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:
Η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11/5/2018.
Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.
Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί - ημιτελικοί - τελικός) ανέρχεται στα 100€».









