ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έχει πολύ δρόμο ακόμα"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε το 1-0 κόντρα στη Βουλιαγμένη, για τους τελικούς του πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχει δρόμος ακόμα, όπως τόνισε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.Η Ελληνίδα φουνταριστή, που ήταν πρώτη σκόρερ, στάθηκε, παράλληλα, στο περσινό καλό... μάθημα που πήρε η ομάδα.

Κάναμε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα από την  περσινή εξέλιξη του πρωταθλήματος που πήραμε τον τίτλο αλλά δεν είχαμε κάνει καλή αρχή και ήταν διαφορετικές τελείως οι συνθήκες πήραμε ένα μάθημα. Φέτος μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα και αποφασιστικά σήμερα. Ξέραμε ακριβώς τι ζητάγαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και στο τέλος με τη διαφορά που είχαμε σκορ καταφέραμε να δώσουμε ανάσες σε παίκτριες γιατί σε μια σειρά τελικών σίγουρα χρειάζεται να είμαστε φρέσκιες και ξεκούραστες.

Το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε. Η Βουλιαγμένη είναι μια δυνατή ομάδα και ο επόμενος αγώνας στο Λαιμό είναι πολύ σημαντικός. Δεν θα παίζουμε στην έδρα μας αλλά  θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας όπως πάντα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Συνεχίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ