ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πανηγύρισε και ο Πρόεδρος (video)

Το πανηγύρισε και ο Πρόεδρος (video)
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Την μία κούπα μετά την άλλη σηκώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε όλα τα αθλήματα, σε Άντρες και Γυναίκες, γεμίζοντας συνεχώς και περισσότερο την ήδη «πλούσια» τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Στο γεγονός αυτό, φυσικά, έχει συμβάλλει τα μέγιστα και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (15/5) βρέθηκε, με τη σειρά του, στο Παπαστράτειο, πανηγυρίζοντας με την ομάδα πόλο Γυναικών την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος. Αλλά και του ιστορικού νταμπλ.

Μάλιστα, με το πέρας της απονομής, ο Κουντούρης έσπευσε να συγχαρεί τις αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη, με τις οποίες έγινε ένα, πανηγυρίζοντας για το σπουδαίο επίτευγμα του τμήματος. Πιστός «στρατιώτης» του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος, συνεχίζει να βοηθάει και να στηρίζει έμπρακτα τον σύλλογο, με κάθε τρόπο, αλλά και να δικαιώνεται καθημερινά, σαρώνοντας κάθε τίτλο σε όλα τα αθλήματα.

Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς του Μιχάλη Κουντούρη με τις νταμπλούχες του Θρύλου, όπως κατέγραψε η κάμερα του redking.gr:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ