ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μερίδιο του κόσμου στην εκτόξευση του Ερασιτέχνη

Το μερίδιο του κόσμου στην εκτόξευση του Ερασιτέχνη

Μόνο… ανεξήγητο και τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα «ερυθρόλευκα» τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν όχι μόνο εντός συνόρων αλλά διαπρέπουν και στην Ευρώπη. 

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης συγκεκριμένα που όπως γνωρίζεται αγνοούν τη λέξη ήττα τη φετινή σεζόν. Η… επίδοση που ήρθε να προστεθεί από το βράδυ της Τετάρτης στην εξαιρετική παρουσία της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αφορά στην… αποκλειστικότητα του αήττητου αφού μετά την ήττα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Προ Ρέκο από την Σόλνοκ ο Θρύλος είναι η μοναδική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πόλο που δεν έχει ηττηθεί (15 νίκες, 3 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις). 

Γιατί αήττητη ήταν και προηγουμένως η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου απλά πλέον παραμένει ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ χωρίς ήττα. Παράλληλα και το πόλο Γυναικών αγνοεί τη φετινή σεζόν το… συναίσθημα του να έχεις ηττηθεί αφού και αυτό παραμένει αήττητο μετρώντας 13 νίκες και 1 ισοπαλία σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Αμφότερα τα τμήματα του Ολυμπιακού διαπρέπουν εκτός συνόρων και έχουν τεράστιες πιθανότητες να δώσουν το παρών στις τελικές φάσεις (Final 6 το πόλο Ανδρών και Final 4 το πόλο Γυναικών) των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων οδηγώντας ταυτόχρονα τις κούρσες στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η εξήγηση όλων των παραπάνω είναι απλή και λίγο πολύ γνωστή, αλλά σίγουρα πρέπει να καταγράφεται και να μην λησμονείται. Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού του άψογου τρόπου που ασκεί διοίκηση ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη, με την ενεργό στήριξη και συμμετοχή του κόσμου του Θρύλου. 

Η οικονομική ενίσχυση που προσφέρει απλόχερα ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου και ο τρόπος που διαχειρίζονται αυτή την ενίσχυση οι διοικούντες, φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα που διαφημίζουν τον Ελληνικό Αθλητισμό στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Και δεν αναφερόμαστε, στον ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού με την στήριξη στην ΠΡΑΞΗ και όχι στα λόγια από τον κόσμο της, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΣ εκπρόσωπος της Ελλάδας στης Ευρώπη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο βασικός αιμοδότης του Ελληνικού Αθλητισμού και ο μοναδικός που μπορεί να σταθεί σε στέρεες βάσεις με σύμμαχο τον κόσμο του κόντρα στις μεγάλες δυσκολίες που προκύπτουν από τις οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στη χώρα μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ