ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακόμη ένα βήμα για το τρεμπλ!

Ακόμη ένα βήμα για το τρεμπλ!

Σπουδαία νίκη με 6-5 επί της Σπαντάου, στη Γένοβα, για τον πρώτο προημιτελικό του Final 8 του Champions League πήρε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Του 3ου στην ιστορία του τμήματος, σε περίπτωση που καταλήξει στο Λιμάνι.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς. Συγκεκριμένα, κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη επίθεσή του με γκολ του Γιάννη Φουντούλη από την περιφέρεια, ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι», παίζοντας εξαιρετική άμυνα, με γκολ του Γούνα σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Και έβαλαν τις… βάσεις για τη συνέχεια.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Θρύλος συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και με το γκολ του Γενηδουνιά από την περιφέρεια, έκανε το 3-0. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου εξακολούθησαν να παίζουν ασφυκτική άμυνα, αναγκάζοντας τους Γερμανούς σε κακές επιλογές. Ωστόσο, η Σπαντάου με γκολ του Ντέντοβιτς στην κόντρα σχεδόν 14’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης, μείωσε σε 3-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Πειραιώτες σκόραραν με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, ο Αργυρόπουλος βγήκε στην κόντρα και έγραψε το 4-1, αιφνιδιάζοντας τους Γερμανούς. Από εκεί και έπειτα, όμως, η Σπαντάου με τρία διαδοχικά γκολ, ισοφάρισε σε 4-4. Ωστόσο, στην τελευταία του επίθεση για το τρίτο οκτάλεπτο και μάλιστα με παίκτη παραπάνω, ο Γενηδουνιάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μέχρι εκείνη την ώρα έκανε το 5-4. Δίνοντας και πάλι το πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ξεκίνησε όπως έκλεισε το πρώτο. Με γκολ, δηλαδή, του Γενηδουνιά από την περιφέρεια που έκανε το 6-4, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στα δύο τέρματα. Το μόνο που κατάφερε η Σπαντάου ήταν να μειώσει σε 6-5 με τον Ντέντοβιτς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φανταστική εμφάνιση πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά ο Πάβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 2-3, 1-1

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Φοντούλης (περιφέρεια, 7:32), 2-0 Γούνας (π/π, 5:54).

2ο οκτάλεπτο: 3-0 Γενηδουνιάς (περιφέρεια, 6:39), 3-1 Ντέντοβιτς (κόντρα, 1:51).

3ο οκτάλεπτο: 4-1 Αργυρόπουλος (φουνταριστός, 7:45), 4-2 Κούπερς (π/π, 7:00), 4-3 Γιούνγκλινγ (π/π, 3:30), 4-4 Σταμ (π/π, 1:45), 5-4 Γενηδουνιάς (π/π, 00:14)

4ο οκτάλεπτο: 6-4 Γενηδουνιάς (περιφέρεια, 4:32), 6-5 Ντέντοβιτς (περιφέρεια, 00:56)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης. Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Σπαντάου (Π. Κοβάσεβιτς): Μπάκσα, Σαουνταντιέ, Γκίλεν, Τσουκ, Νεγκρεάν, Γιένγλινγκ 1, Στρελέζκι, Ντέντοβιτς 2, Σταμ 1, Κούεπερς 1, Ρέστοβιτς, Πέτερφι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ